Knikarmschermen 

Een terraszonwering aanmeten is een vak apart, de zon draait via het zuiden om de gevel en is in de zomer als hij hoog staat, eenvoudiger te weren dan in de winter. De opkomende zon (oostgevel) en ondergaande zon (westgevel) zijn ook in de zomer vaak een groot probleem.
De breedte, maar ook zeker de uitval van het scherm zijn een bepalend voor plezier op uw terras.Te klein geplaatst geeft niet de voldoening die u gedacht had ervan te krijgen,

 
Onze  knikarm / terrasschermen zijn van uitmuntende kwaliteit, en gelden als de beste in hun soort. Technisch zijn al deze schermen helemaal  "up to date" en  een pronkstuk voor Uw huis !
Voor een wat kleiner budget de Easyline serie met daarin ; de Populair, de Coolshade en de Ronda. Voor onze top schermen, " Weinor ",  keuze uit o.a.  de Cassita en de Opal Design !


Natuurlijk kunt U uw scherm aanpassen aan uw individuele smaak en deze opwaarderen met gezellige dimbare LED verlichting of de heerlijk verwarmende HR infrarood terras heater.
De bediening van deze schermen is standaard elektrisch en de Weinor schermen in onze collectie zijn altijd voorzien van longlife armen, waterafvoer in de voorlijst en doek gestikt met speciaal tenara weersbestendig garen.

Dit doek kan dus niet rotten, schimmelen of UV beschadigen !

Moet het scherm alleen het glas in de gevel beschermen of is het ook zaak dat U en uw gezin op het terras uit de zon kunnen zitten. Voor de breedte geldt in de regel, zo breed mogelijk. Voor de uitval geldt, met de tuinsets die we tegenwoordig gewend zijn, dat we minimaal 3 mtr. nodig hebben.Tot 4 mtr. uitval is geen uitzondering als u over een grote loungeset beschikt !
 

4. Capri Semi-Cassette5. Capri Cassette3. Cassita2. Opal design1. Zenara