Roma

Het Roma rolluik 
Het rolluik is volledig opgebouwd uit ROMA-componenten en voldoet zo aan de allerhoogste kwaliteitsverwachtingen en biedt u de garantie op een zeer lange levensduur. Dit rolluik heeft een hoogwaardige lakkwaliteit en daardoor een zeer hoge krasvastheid en is nagenoeg kleurecht .

Wie kiest voor de ROMA is daarnaast ook nog verzekerd van een perfecte prijs-kwaliteit verhouding.
Deze rolluiken worden zowel geleverd met een dikwandige afgeschuinde, als met een stijlvolle ronde kast. De sterke aluminium lamellen hebben een doeltreffende inbraakvertragende werking en zorgen voor een perfecte isolatie op gebied van geluid, koude en warmte. De aluminium lamellen zijn er in drie verschillende varianten nml. de  alumino 37, 44 en 52 lamel. Ook zijn ze verkrijgbaar met een super harde PROTECT uitschuiming. Deze harde uitrschuiming geeft extra bescherming tegen inbraak, vandalisme of hagelschade.

Het kleurengamma van de ROMA maakt unieke kleurcombinaties mogelijk. De kleine ronde of afgeschuinde kasten kunnen in alle ralkleuren perfect aangepast worden aan de stijl en uitstraling van uw woning. Nieuw zijn de structuurlakken  als extra standaard omkasting kleur bij de afgeschuinde en ronde bovenkap. Dankzij de standaard matte structuurlak is het rolluik bovendien beter krasvast, water- en vuilafstotend en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk.

Rolluiken zijn naast afsluiting, verduistering, beveiliging tegen inbraak ook een prima zonwering.Niets houd de zon beter tegen, niets kan een ruimte koeler houden dan rolluiken. De lompe rolluikkasten die collega’s nog steeds veel plaatsen zijn bij Eugelink passé.
Doorgaans zijn de ROMA  rolluikkasten, tot wel 2 maten kleiner dan van elke andere aanbieder.

Esthetisch en technisch hebben onze roma rolluiken daarom een enorme voorsprong op welk ander merk dan ook .  ROMA  heeft ook rolluiken voor afwijkende raamvormen.  De grootste schuinte is 45 graden, de grootste breedte is 2,5 mtr.  een max. hoogte van 3 mtr.

                                                                        

1 2 3 4 5