Rolluiken  ( zie ook op Nieuwspagina onze brandveilige oplossingen)

De meest effectieve manier van zonweren is het rolluik. Een rolluik heeft veel voordelen en kan worden gebruikt voor meerdere doeleinden. Onze rolluiken zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Denk hierbij aan een ronde of vierkante rolluik kasten. Ook kunt u kiezen voor grote of kleinere lamellen. Het rolluik kan voor u, volledig naar uw wensen en gebruik worden samengesteld. De rolluiken zijn er in vele kleuren te verkrijgen.  Bij Roma rolluiken is dit zelfs zonder meerprijs.

Zonwerend  Door het kunststof  of aluminium pantser van een rolluik houdt u met een rolluik de meeste zon tegen. Met een rolluik kunt u uw temperatuur daardoor binnen eenvoudig zelf bepalen.

Isolerend  Door de hoge isolatiewaarde van onze rolluiken kunt u zowel in de zomer als in de winter uw binnenklimaat het hele jaar door beheren. In de zomer kunt u de warmte buiten houden en in de winter kunt u isoleren tegen de kou. Daarnaast kunt u het geluid van buitenaf sterk terugdringen.

Inbraakwerend  Een groot voordeel van een rolluik is de veiligheid die het met zich meebrengt. Met een rolluik kunnen inbrekers niet maar zo binnenkomen, en geeft dit een veilig gevoel. Ook wanneer u op vakantie bent kunt u uw woning op een veilige manier achterlaten. Wanneer u nog meer prioriteit stelt aan veiligheid kunt u kiezen voor een inbraak-veiligheidspakket op uw rolluik.

Privacy  Wilt u s`avonds zonder inkijk in uw kamer zitten?  Hiermee heeft de rolluik een extra functie.   Elke avond kunt u uw rolluik laten zakken en het zicht van buitenaf wegnemen.

Opbouwrolluik  Het rolluik wordt in de meeste gevallen op een bestaande gevel geplaatst.  Belangrijk is hierbij hoe het rolluik gemonteerd en afgewerkt wordt.  Door de vele soorten rolluiken kunt u naar eigen wensen het mooiste model uitkiezen.

Inbouwrolluik  Bij een nieuw- of verbouw kunt u kiezen voor inbouwrolluiken.  Hierbij wordt het rolluik geïntegreerd in de nieuwe situatie. Hierdoor is uw rolluik mooi weggewerkt, en is het rolluik nog meer inbraakwerend.Belangrijk bij inbouwrolluiken is dat de isolatiewaarde hoog blijft. Dit kan uitsluitend te werken met HR thermo rolluiken. Deze rolluiken worden voorzien van een geïsoleerde kast. Hierdoor voorkom je dat de kou of juist de warmte via de bovenbak verdwijnt.

Besturing  De besturing van een rolluik kan door:

* bandbediening

* elektrische bediening met een schakelaar 

* elektrische bediening met een afstandbediening

 Keuze uit 2 topmerken;  HEROAL  &   ROMA  Rolluiken

HeroalE rolluik