Bleekstraat 12

7255 XZ Hengelo

T 0575 - 46 12 10
F 0575 - 46 10 00
E       info@eugelink.nl
Kvk   54584302

 

Openingstijden
Ma t/m Vrij    9.00 - 12.00                    

Zaterdag op afspraak.

 

Vrijdag 22 en maandag

25 oktober is de showroom gesloten.

 

We zouden het op prijs stellen als u toch een afspraak maakt om onze showroom te bezoeken.

We kunnnen u dan garanderen dat het niet te druk wordt in de showroom.

U kunt ons bereiken via mail: info@eugelink.nl

of via telefoon: 0575-461210

 

 

Voor bezoek 's middags aub bellen, we kunnen even afwezig zijn.

(klantbezoek of inmeten)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REPARATIE AANVRAGEN

 

OFFERTE AANVRAGEN

 

ZONNEPANELEN

 

 
 
   
  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoekt u rolluiken in de buurt van Doetinchem?

 Bent u op zoek naar kwalitatieve rolluiken voor uw woning in Doetinchem of wilt u in het voorjaar kunnen genieten van een houten veranda? Dan bent u bij Eugelink, leverancier in Doetinchem en omstreken, aan het goede adres. Kozijnen, overkappingen, horren en screens; al bijna dertig jaar maakt Eugelink uw woonwensen met veel plezier werkelijkheid.

Rolluiken Doetinchem

Diverse rolluiken in ons assortiment voor uw woning in Doetinchem

In de zomer barbecueën en heerlijk genieten van de zon, terwijl uw woning lekker koel blijft? Dat kan met onze diverse rolluiken, de meest effectieve manier van zonweren. Wij hebben een breed assortiment rolluiken in ons beheer; zonwerend, isolerend, inbraakwerend en inbouwrolluiken. Rolluiken hebben verschillende functies. Naast het feit dat rolluiken de zon weren, biedt het ook nog eens privacy. U kunt u even terugtrekken in uw eigen woning in Doetinchem of regio door simpelweg de luik naar beneden te laten zakken.

Voordelen van Eugelink

Bij Eugelink vinden wij aandacht voor onze klanten heel belangrijk. Wij hebben zorg voor de afwerking van onze producten en houden alles in eigen beheer om het proces tot een zo goed mogelijk einde te brengen. Bovendien beschikken wij over onze eigen ervaren medewerkers en monteurs. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? U kunt ook eerst een kijkje nemen in onze recentelijk vernieuwde showroom, voordat onze monteurs een vakkundige blik werpen op uw woning.

Bent u geïnteresseerd in onze service?

Geïnteresseerd in rolluiken voor in Doetinchem? Of bent u benieuwd wat wij (nog meer) voor uw woning, tuin, terras of balkon kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan op onze website. Wij zijn tevens telefonisch te bereiken via: 0575 - 46 12 10.

Contact opnemenOfferte aanvragen