Screens

Screens

 

Een zipscreen is een windvast vlakhangend zonweringsysteem dat strak voor uw raam naar beneden gaat. Hierdoor blijft de ruimte voor het raam vrij en wordt de zon vanuit elke hoek tegengehouden voordat hij bij het raam is. Zo houdt u in de zomer uw woning altijd op een aangename temperatuur. Screen zonwering biedt naast bescherming tegen de zon ook bescherming voor uw deuren en ramen. Het zicht naar buiten toe blijft overdag behouden, zonder inkijk naar binnen toe. Deze oplossing is dus ook ideaal wanneer zonwering gewenst is, maar er wel daglicht naar binnen moet kunnen.

Binnen ons assortiment kunt u kiezen uit vele kleurencombinaties van zowel kast als doek, hierdoor zijn de zipscreens vrijwel altijd aan te passen aan uw persoonlijke smaak. Met hun ronde of schuine kast en smalle zijgeleidingen kunnen ze onopvallend gemonteerd worden aan iedere woning.

Voor de bediening van de screens zijn er verschillende opties. Is er geen stroompunt aanwezig, dan kunt u kiezen voor bediening op zonne-energie of een bandbediening binnen. Is er wel een stroompunt aanwezig, dan kunt u kiezen voor bediening met een schakelaar of afstandsbediening. Overweegt u screens om uw huis energiezuiniger te maken? Dan kunt u het beste kiezen voor screens met afstandsbediening en slimme sensoren. Deze sensoren kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat de screens automatisch sluiten wanneer de zon begint te schijnen of wanneer de temperatuur boven een vooraf ingestelde grens komt.