Textiele overkappingen

Textiele overkappingen

 

Wilt u meer van de schaduw genieten, maar heeft u veel last van de wind? Of heeft u een gevel waar geen knikarmscherm bevestigd kan worden? Dan is een textiele overkapping een ideale oplossing voor u! Deze heeft een solide constructie en wordt aan de voorzijde ondersteund door staanders. Door deze solide constructie kan deze in grote afmetingen worden uitgevoerd. Ook kunt u met regen of wind gewoon blijven genieten van de buitenlucht.

Dankzij de gesloten zipgeleiding zit het doek altijd strak, wat voor een vrijwel naadloze zonwering en de perfecte look zorgt. Onze textiele overkappingen zijn uit te voeren in vele RAL kleuren of zelfs in meerdere structuur kleuren. Ook kunt u met onze ruime doekcollectie uw textiele overkapping volledig naar uw wensen aankleden.

Onze textiele overkappingen zijn windvast en standaard voorzien van een waterafvoer in de voorlijst en het doek is gestikt met speciaal Tenara weersbestendig garen. Dit kwaliteitsgaren is bestemd tegen schimmel, UV-straling en rot niet.